Mi is az a Gyógynövény Jóga?

Rava Ladoo

2017. április 22. - Gyógynövény Jóga

Hozzávalók:

 

1-1/2 bögre búzadara

¼ tk őrölt kardamom (zöld)

1 bögre nádcukor

½ bögre ghee (tisztított vaj)/ margarin

kesudió apróra vágva

tej

 

Elkészítés:

 

Tegyünk serpenyőbe kis mennyiségű gheet/margarint és pirítsuk meg benne az apróra vágott kesudiót, majd tegyük félre. Ugyanebben a serpenyőben olvasszuk meg a maradék gheet/margarint és adjuk hozzá a búzadarát. Közepes lángon 5-8 percig kevergessük. Vigyázzunk, hogy ne égjen meg! Adjuk hozzá a nádcukrot, majd további pár percig kevergessük. Vegyük le a tűzhelyről. Amikor kihűlt, adjuk hozzá az őrölt kardamomot és a pirított kesudiót, majd formázzunk belőle golyókat.

 

Tipp: Ha nem tapad a masszánk, adjunk hozzá annyi meleg tejet, amennyi elég. Langyosan könnyebb golyókat formázni a masszából.

 

Jó étvágyat! J

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogynovenyjoga.blog.hu/api/trackback/id/tr6312446119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.